Maria Hagström

Precis som med mina tidigare graviditeter har jag i början mått ganska bra, förutom att jag varit oerhört trött. Lite illamående har jag haft, med har inte spytt någon gång (något jag är mycket tacksam över). Det som jag varit sugen på genomgående är apelsiner. Tror inte det finns något godare är en syrlig apelsin!

Med vår första graviditet kunde vi inte hålla oss utan vi tog reda på könet. Så spännande och kul att veta lite om personen som låg där i magen. Med min andra tog vi inte reda på utan fick först se när hon kom ut på BB. Håller inte riktigt med om att man förstör när man vet kön. Att veta har varit en rolig del i prosessen att förbereda sig inför föräldraskapet. Inte för att det alls spelar någon roll, alla är lika välkomna! Det viktiga är förstås och det man önskar allra mest, att det kommer ut en frisk liten bebis som mår bra!

 

Denna gång har tjejerna varit delaktiga vilket har varit extra roligt! De vet exakt när det är dags att läsa om nästa vecka i utvecklingen. Vill känna sparkar och kan knappt bärga sig för att se hur bebisen kommer att se ut. Kommer den vara lik dem? Stor? Liten? Frågorna och spänningen är stor. Älskade barn!

Vi bestämde oss denna gång för att ta reda på om det är en lillasyster eller en lillebror som väntar här inne i magen. Ingen av oss kunde eller ville hålla sig.

Efter att mannen och jag varit på ultraljud slog vi in ett paket till tjejerna med kläder som antingen skulle passa en kille eller en tjej.

Jag och maken var övertygade om att det var en tjej eftersom jag mått lika och att de flesta i familjen fått tjejer. Trodde en kille var en omöjlighet.

Gissa om de blev överraskande och glada när de öppnade paketet och insåg att de skulle få en alldeles egen lillebror!

Det ska bli så roligt med en liten pojke!

Nu längtar vi snart ihjäl oss då jag är inne i vecka 33 (går in i vecka 34 om en dag). Det börjar dra ihop sig och snart ska jag packa BB väskan. Lillebrors är redan klar. Man vet ju aldrig, vissa bebisar vill kika ut tidigare. Spännande att se hur denna vill.

Försöker ta dagarna som de kommer och inte bli allt för nervös till förlossningen.

Börjar mentalt förbereda mig genom att bebispyssla här hemma.

Nu ska jag fixa lite frukost till mina tjejer och sedan får vi se vad min energi vill av dagen. Är oerhört trött just nu och har så ont i mina fötter. Bara att härda ut den sista tiden. Har tänkt jobba några veckor med start på måndag. Hoppas det ska gå bra!

 

Glöm inte att trycka på hjärtat nedan om du gillar inlägget!

 

Stor kram Maria

stats