Maria Hagström

Byten av rum pågår

Nu har vi kommit till den dagen vi väntat på. Att minstingen skulle växa ur sitt lilla rum. Hon och kompisar får det väldigt trångt när de leker och dockhuset har stått i hallen utanför. Vi har därför beslutat att byta rum här hemma.
Vi flyttar till gästrum/ kontor, det blir vårt nya sovrum. Den äldsta dottern flyttar till vårt gamla sovrum och minstingen tar över storasysters rum. Det urväxta rummet kommer bli kontor till mig och mannen i kombination med pysselrum till barnen.
Att byta rum är inte bara att ställa in andra sängar. Nej, vi har fått lov att gå igenom alla saker (x antal leksaker…) och organiserat. Det tar tid samtidigt som jag tycker att det är roligt. Jag gillar styling och att få tänka hur man ska lösa möblering osv. I några av rummen behövs det bättras på färg och i vårt gamla sovrum kommer det eventuellt målas om i en ljusare kulör. Får ta lite pö om pö. Det viktigaste har varit att få flytten klar av barnens rum. De fick båda flytta in idag! Gissa om det var lyckliga tjejer?!

Har konkat ner våra madrasser som nu ligger på plats i vårt nya sovrum. Ni kan se det på bilden nedan.
Imorgon väntar rensning av pysselskåp som ska bli vårt blivande linneskåp.

I vårt blivande sovrum ska jag tillverka en egen sänggavel och sängbord är beställda.

Kommer visa er bilder på resultatet!

Kram Maria

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats