Maria Hagström

Det där med tid

Ja, här inne är det inte så tätt mellan inläggen längre. Visar er några bilder från min kamera som har tagits nu på slutet.
Om ni undrar varför så beror det helt enkelt på att jag inte haft tid. Har på slutet jobbat så pass mycket att orken inte alls funnits där. Drar sakta i nödbromsen innan det blir för mycket. Jobbar på en högstadieskola som förstelärare med inriktning på elever inom NPF. Jag brinner för det jag gör och därför tar det av mina krafter när jag helt enkelt inte räcker till…
Gillar egentligen att blogga och dela med mig av vår vardag. Dela med mig av projekt, familjeliv och inredning. Ibland funderar jag om jag någonsin kommer att våga ta steget mot mina drömmar. Vore så roligt att satsa helhjärtat på blogg, inredning, foto och styling. Får se vad framtiden har att visa.
Sedan sist har det på några få veckor gått från vinter, mängder med snö och täckkläder till sommarvärme, utemöbler och shorts.
Har plockat fram utemöbler, städat ur växthuset och köpt den första blomman.
Vi har även hunnit med två födelsedagar. Jag själv och sedan min älskade dotter som blev hela 10år. Förstår inte riktigt var tiden har tagit vägen! Det kändes som hon nyss kom till mig, att hon var min lilla bebis. Min mamma sade alltid att man har barnen till låns och att man ska njuta av varje sekund. Tänk om 10 år bor hon säkerligen inte hemma längre…
Nu väntar några lediga dagar. Ska bli så skönt och välbehövligt! Samla kraft och njuta med min kära familj.
Har även ett litet projekt här hemma. Lovar att fota och visa er vad jag nu har hittat på!

Tack för att du kikar in!
Kram Maria

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats