Maria Hagström

Höstkappa och en upprörd mamma

Har länge letat efter en härlig höstkappa. Flera gånger har jag klickat på köp men inte fullgjort för att kappan antingen varit för dyr eller så har den inte känts rätt.
När jag en kväll var på väg att sova kom jag på att jag köpte en kappa när jag bodde i Stockholm för cirka nio år sedan. Gick därefter upp på övervåningen och testade. Gillar den lika mycket nu som då! Vilken tur att jag behöll den, modet brukar för det mesta komma tillbaka när man köper klassiska plagg. Sparade in ganska många hundralappar på att återanvända. Försöker spara lite pengar nu när vi snart ska renovera vår stuga i fjällen. Vilket inte alltid är det lättaste…

Och så var det det där att vara arg… Eller kanske ledsen…
Att media över huvud taget tagit upp och skrivit om clowner har idag skapat hysteri. Hade de första puckona inte fått någon uppmärksamhet hade clownerna inte heller fått något genomslag. Att människor medvetet vill skrämma barn och ungdomar är för mig helt j*vla otroligt! Varför?!
Har mött många elever som är rädda. Att jag dess utom fått hämta min dotter i skolan efter att hon blivit skrämd av andra barn är så sorgligt. Jobbar själv med mobbing och det är så typiskt att gå på de barn och ungdomar som ”tar åt sig” och blir ledsna. Nej, hoppas att denna hysteri snart har lagt sig och att våra barn i skolan kan bli snälla och värna om varandra. Att bry sig om och visa medkänsla är något av det viktigaste mina barn får lära sig. Jag hoppas av hela mitt hjärta att de får med sig detta och blir starka tjejer som inte behöver förverkliga sig själv genom andra.

Nu ska jag plocka undan lite saker som är utspridda över hela huset. Brukar roa mig med detta på torsdagar då inget hinns med i veckan när man jobbar.

Hoppas att ni får en trevlig kväll!

Kram Maria

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats