Maria Hagström

Köket och vår sommarstuga

Oj vad veckorna går snabbt nu när jag börjat jobba igen! Det bästa med veckodagarna är när man får komma hem och mysa med barnen en stund innan läggdags.

Ni som följer mig på Instagram @mariahagstrom_ har säkert sett vårt nästa stora projekt i my story, nämligen vår stuga.
Här håller vi (läs: min man) på när det finns lediga stunder. Precis allt har fått lov att göras om. Allt ifrån tomten som mannen grävt om, stora träd som fällts, jord och stenar grävts undan och ny fyllnad på plats. Sedan har husets innerväggar, isolering och golv också rivits ut för att det så småningom ska bli nytt och fräscht inomhus.

Det som driver oss med detta projekt är att få det klart. Att vi så småningom kan sitta där ute på trallen och kika upp över fjället. Att vi kan tillbringa helger där med barnen och skapa nya minnen. Precis så som jag gjorde med min familj när jag var liten. Önskar ibland att man kunde svänga med trollspöt och att det sedan blev färdigt. Men det sägs att den som väntar på något gott….

Som ni ser på bilderna behövs det mycket jobb innan det blir beboeligt. Nytt tak, utbyggnad, nya fönster, helt nytt inomhus osv. Längtar tills den dagen jag kan visa er före- och efterbilder.

Vi kommer även timra upp en gäststuga på gården. Nedan ser ni vart den ska stå.

Nu ska jag gå och packa min väska. Imorgon bär det av till huvudstaden för ett Influencerevent.

Trevlig helg!

Kram Maria

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kate

    Men vilket fantastiskt ställe att få vistas på under lediga dagar med barnen… själv älskar jag naturlivet, så nu blev jag grön av avund på den stugan.. Platsen den verkar stå på…?Men jag inser vilket jobb som väntar, för allt skulle ju ha varit klart typ igår…? Ha det bäst, kram Kate

stats