Maria Hagström

Ny tavla i barnrummet

Eftersom jag jobbar inom skolan är det en ganska hektisk tid nu. Hinner inte med bloggen så mycket som jag skulle önska. Hoppas ni har överseende! Är så glad att ni hittar hit och att ni lämnar kommentarer. Blir lika glad varje gång!

I veckan fick jag hem vår nya tavla från Mrs Mighetto. Den fick pryda vår äldsta dotter rum. Tycker att den gör sig så fin bredvid den puderrosa sänghimlen! Dottern blev så nöjd när hon kom hem från handbollsträningen och fick se tavlan.

Imorgon laddar jag för julkalendern. Förra året var jag besviken och tyckte att den inte alls hade charmen och spänningen som en julkalender ska ha.
Detta år har jag stora förhoppningar. Vi kommer sitta tillsammans och se Selmas julsaga. Uppleva barnens spänning och förväntan. Följa med i deras nedräkning till julen. Kommer själv ihåg hur jag räknade ner till jul. Hur pirret i magen växte när dagarna räknades ner. En underbar känsla med en massa underbara minnen…

Nu ska jag snart bädda ner mig i sängen. Är förkyld och har hostat mig igenom halva natten. Inatt hoppas jag på sömn.
Tjejerna sover i sina rum men kommer en efter en insmygandes under natten. Ibland bär jag in den minsta bara för att få ligga nära. Vet inte hur jag ska klara mig när de blir stora.

Kram Maria

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats