Maria Hagström

Status om sista delen av graviditeten

Blir lite glest mellan inläggen. Den sista tiden i graviditeten har varit lite jobbig för mig då orken inte funnits där. Trodde att vätskan och svullnaden i kroppen var värst, men det är karpaltunnelsyndromen i händerna som vinner den kampen. Hoppas att det ger med sig när bebisen tittar ut. Just nu är det värst på nätterna då jag inte har någon möjlighet att böja fingrarna eller kraft att sluta händerna. På dagarna är det som tur är lite bättre.

Jag ska inte beklaga mig, vet att det är många som har det mycket värre. Har bara en oro över att inte kunna bära bebisen när den kommer ut. Men förhoppningsvis går det över bara vätskan försvinner och mina nerver till händerna får mer plats.

 

Det är inte bara jag som längtar efter bebis. Storasystrarna är så ivriga och nyfikna. När kommer egentligen lillebror?

Inne i vecka 38 nu och då kan bebisen komma när som. Den lilla i magen räknas nu som fullgången.

Igår hade jag en stark värk i magen. Efter det blev det lungt. Då kom även påminnelsen om det som komma skall. Ska försöka ta det så lungt som jag kan och tänka att varje värk är ett steg närmre älskade lillebror. Håller mina tummar hårt att allt går bra och att orken finns där!

 

Ha en fin dag!

 

Gilla gärna på hjärtat nedan!

 

Kram Maria

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Jag hade också en släng av det där på slutet, inte alls lika ill som dig, men när bebis kom it så var allt borts som genom ett trollslag ?

stats