Maria Hagström

Allt om våra rumsbyten

Den mesta tiden här hemma har för mig de senaste veckorna handlat om rensning, flytt och tapetsering. Detta efter vardagssysslor och bebismys. Har mestadels hållit på när lilleman sovit.

Anledningen till våra rumsbyten är enkel. Våra tjejer ville inte sova på övervåningen själva. Det blev även ganska trångt i vårt sovrum vilket gjorde att vi bestämde oss för att flytta upp till det rummet som även tidigare varit just vårt sovrum. Ska försöka förklara. Varning för oklarhet och förvirring 🙂

Vårt sovrum flyttades upp till yngsta dotterns rum. Detta rum har även från början varit vårt sovrum.

Yngsta dottern tog över och flyttade till storasysters rum. Hon har även tidigare haft detta rum då storasyster hade vårt sovrum.

Äldsta dottern flyttade in till lillebrors rum. Det rummet har tidigare varit både lillasysters rum och kontor. Rummet är mycket litet, men rymmer det allra nödvändigaste i form av säng, skrivbord och skåp.

Lillebror fick flytta ner till vårt sovrum, som tidigare varit gästrum/ kontor. Här har han fått ett lekrum med skåp för kläder och en extra säng. Känns så skönt att ha lekrummet nere och att även kunna lägga honom där under dagtid. Han har den andra sängen i vårt sovrum. Tanken är att han ska sova nere vid middagslur och att använda sängen för mys och sagoläsning.

Jag ska fota alla rum och visa er. Kommer ha mer tid till nu bara allt är klart. Det som fattas  är några knopplister och ett bord till vårt sovrum. Annars är allt äntligen klart. Eller nja, ett skåp i lillebrors rum ska också målas.

 

Här kommer bilder från äldsta dotterns rum.

 

Tack för att ni orkade läsa mitt röriga inlägg om våra rumsbyten!

 

Klicka gärna på hjärtat nedan så blir jag glad!

 

Kram Maria

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats