Maria Hagström

Reportage i lantliv

Hej!
Nu har det blivit lång tid mellan inläggen. Tiden har inte riktigt funnits till annat än jobb, vardagssysslor och lek med tjejerna. 
Ska förssöka bättra mig lite. Om ni vill ha fler bilder hittar ni mig på Instagram ”mariasvitabo”. 
Har fått den stora äran att medverka i mitt absoluta favoritmagasin, Lantliv. Förra året ringde en fotograf som ville komma hit och göra ett julreportage. De hade blivit tipsade av en god vän. 
Känns så roligt att få vara med i just julnumret som är en återkommande favorit. Lantliv har en härlig mix inför julen och man får julstämning och vill sätta igång att pynta direkt när man ser omslaget.

Har varit med på tre olika reportage. Första gången ett stylingreportage, där fotograferna själva stylade hemmet efter säsong och vad tidningarna ville ha. Sedan har det varit två reportage där de utgått ifrån mitt ”eget” hem. Alla reportagen har varit lärorika och spänningsfulla. Att träffa trevliga människor som strosar runt i hemmet är spännande och samtidigt lite läskigt.
Kommer att visa er de bilder som är med i tidningen lite längre fram. 
Reportaget känns tillägnat vår älskade Buster som inte finns med oss längre. Vi saknar honom så mycket! Han har lämnat en oerhörd tomhet. Vår äldsta dotter är allergisk för pälsdjur. Till hennes och vår stora sorg eftersom vi alla är riktiga djurmänniskor. Vi hoppas på att allergin så småningom kommer att försvinna. Då ska vi genast köpa en ny lurvig kamrat. Tills dess får vi leva på alla underbara minnen.

 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. My kids' Mom

  Å vad roligt och så passande! Ni som har ett sådant underbart hus i sådan vacker miljö.

  Gratulerar!

  Mvh,

  Anneli

 2. My kids' Mom

  Å vad roligt och så passande! Ni som har ett sådant underbart hus i sådan vacker miljö.

  Gratulerar!

  Mvh,

  Anneli

stats