Maria Hagström

Det där med förvaring och tankar om tiden

Är det något jag brukar få frågor om så är det sängen i vår äldsta dotters rum.

För en tid sedan valde tjejerna att byta rum. Jag bestämde mig då för att köpa en 120 cm säng till äldsta dottern. Både skönt och praktiskt! Då rummet har snedtak och de få garderober vi har är överfulla behövde jag mer förvaring. Bestämde mig därför att köpa en säng med förvaring under.

Nu rymms hennes kläder under madrassen, ett utrymme som annars inte skulle användas. Sängen heter Nordli och köptes på det blåvita varuhuset.

Valde att göra detta rum mera vuxet då hon inte leker med så mycket leksaker längre. Ett lungt rum med varma färger. Brukar även få frågor om väggfärgen. Den målade jag för väldigt många år sedan och minns dess värre inte färgnumret. Det är en färg som jag faktiskt varit nöjd med i flera år.

Tänk att min förstfödda nu ska börja årskurs 5, kan inte riktigt förstå att hon blivit så stor. Vart tar tiden vägen? Att tiden verkar gå ännu snabbare ju äldre man blir tycker jag är lite skrämmande. Är det åldern eller den hektiska tid vi lever i? Tror att man måste leva mer i nuet, inte ha så mycket tider att passa och ta vara på dagarna man har tillsammans utan en massa stress. Lättare sagt än gjort, men något jag ska försöka göra mer och mer.

Nu ska jag njuta med mina tjejer innan de somnar. Imorgon väntar skola för båda och jobb för mig. Har nedräkning nu, två jobbveckor sedan ska jag vila så mycket som möjligt innan lillebror kommer.

 

 

Trevlig kväll!

Kram Maria

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Så fint! Vi funderar på att köpa den sängen till vår pojke. Är ni nöjda med den? Hur ligger sängstommen på den? Glider den runt? Ursäkta massor med frågor! Med vänlig hälsning, Malin

stats