Maria Hagström

En vacker höstdag

Det där med hösten, fint väder, frisk luft och en massa löv att leka i. Det är något som vi gillar!

Tog med kameran när jag och dottern gick ut en sväng efter jobbet i fredags. Så fint och underbart vackert! Idag när jag kom hem fick jag se att de flesta av löven redan ramlat av.

Alla trädgårdsmöbler har jag burit in i ladan. Kvar blev hängmattan som barnen fortfarande då och då vill leka med och gunga i. Den får stanna en stund till då jag tycker den är så vacker. Inte för att jag har tid att ligga i den allt för ofta men den minner om lata lediga dagar.

Hoppas vi får njuta av fler underbara höstdagar!

Kram Maria

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats