Maria Hagström

Den fösta snön

Utanför fönstret denna morgon har den första snön kommit. Ett lätt tunt täcke, gissa om barnen blev glada?!

Jag gillar också snö nu när de vackra höstlöven ramlat ner på backen. Men snön kan inte riktigt komma än… Vi (läs min man) måste nämligen hinna få grundstenarna till utbyggnaden på vår stuga klar innan snön kommer. Förhoppningsvis får han tid till detta nästa vecka. Därefter kan vi börja utbyggnaden trots att det kommer lite snö.

Svängde förbi vårt lokala konditori häromdagen och köpte med mig det godaste surdegsbrödet med fikon. Bara så gott!

Innan jag började jobba heltid och innan två barn bakade jag mycket. Kan sakna det där med färskt hembakt bröd och en massa gott fikabröd i frysen.
Just bröd gäller det att planera ingredienser sedan går allt väldigt fort. Kanske ska ta och baka någon dag framöver.

Hoppas ni får en bra helg!

Kram Maria

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kate

    Jag är inget fan av bröd, men nybakt och hembakt då kan jag äta både en och två skivor.. Ja, vi planerar hur vi ska kunna dra ner på arbetstiden,…. för det är hiskeligt vad vi jobbar mycket, och livet bara försvinner…
    Njut av familjen och söndagen.. ??
    Kraaam Kate

stats