Maria Hagström

Året 2017

Här kommer en sen summering av mitt 2017.
Har valt bilder från mitt Instagram där jag är mer aktiv.
Har inte hunnit med bloggen så mycket som jag skulle ha önskat.

2017 har inredningsmässigt innehållit en hel del färg och små förändringar i hemmet. Fler grå och varma färger har hittat hit. Jag älskar att förändra och skapa. Den enklaste förändringen av de alla är att använda sig av färg! Lite färg kan förändra en hel känsla i ett rum. Gillar hur man enkelt kan förändra och testa sig fram till det resultat som man vill ha. Dessutom är målning och skapande en stor avkoppling. Behöver då och då rensa huvudet, koppla bort mitt jobb. Då är skapande och målning kravlöst, oerhört kreativt och ger en perfekt energipåfyllning.
Året har inneburit mycket av den varan, jobb.
Det kommande året kommer jag att föröka koppla bort jobbet mer när jag är hemma och ägna mer tid till det som jag vill göra, skapa, fota och att vara med familjen. Tänker inte arbeta mig in i väggen.
En dröm är att kunna satsa mer på bloggen, foto och arbetet som influencer. Får se vad som händer i framtiden.

Året för mig har som sagt inneburit en gel del jobb som resurspedagog på en högstadieskola. Är från början utbildad gymnasielärare som läst extra specialpedagogik, har ett brinnande intresse för elever inom npf, något som jag även jobbar med i dagsläget.

Detta år har även tagit oss ett steg länge mot vår dröm, att renovera och bygga ut vår stuga. Marken har nu grävts om, hundraåriga granar tagits ner, delar av stugan rivits och ett bygglov har äntligen kommit in. Kanske kan vi färdigställa stugan så pass att det går att bo där under året 2018. Har beställt fönster till den gamla delen av stugan och hela inredningen har rivits ut. Bara stommen av golv och väggar framme. Ni kan inte ana hur mycket rottbajs som kan rymmas i isolering i väggarna (så äckligt!) Fönstren blir utvändigt ockragula. Vill skapa en mysig och hemtrevlig känsla.

I somras åkte vi till Grekland i två veckor. Det var de bästa veckorna på hela året då hela familjen fick njuta tillsammans utan några som helst måsten. Bara var tillsammans! Älskar Grekland och har under åren besökt många olika ställen.

Sommaren var ingen värmehit och vi fick en tidig höst. Hösten är så vacker! För mig är den även lite sorglig då det var då min kära mor gick bort för tolv år sedan. Efter den dagen har jag försökt att fånga dagen än mer.

Vintern är och har varit fantastisk! Snö, kyla och utelek. En sådan vinter som jag drömmer om. Jag älskar vinter när det är just det, en riktig vinter! Det är så vacker och stilla. Att vara ute en lagom kall vinterdag, med gnistrande snö och solsken. Det är underbart! Att få uppleva kontrasterna mellan sommar och vinter.

Som avslutning kan jag säga att jag haft ett bra år och jag hoppas det nya året blir lika så!

Kram Maria

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats