Maria Hagström

Köket före och efter

Köket just nu.

Köket för några veckor sedan.

Ovan ser ni bilder från renoveringen samt en tidigare bild på köket. När vi flyttade in satte vi lister (speglar) på de då gula luckorna, målade om dem och bytte bänkskiva.

Har man som mig ett stort intresse för inredning kan man lätt få känslan att förnya.

Fick för några månader sedan en stark längtan att förnya och att måla vårt kök grått. Efter mycket velande bestämde jag mig. Målet var att göra köket mindre lantligt och mer modernt, samtidigt som jag ville fånga den rätta känslan. Jag ville ha samma känsla av harmoni mellan grått och vitt som det blivit både i matsal och vardagsrum. Det bästa med vårt ”nya” kök är kontrasterna mellan det vita och gråa, de nya lamporna (som ger en extra belysning och en hög mysfaktor) och vår nya högtalare. Nu trivs vi än mer i köket!

Känslan blev som tur var den som jag hade tänkt. Det blev några nätter med oro över beslutet om allt skulle bli bra… När allt kom på plats kunde jag pusta ut!

Skulle jag få önska så skulle bänkskivorna bytas ut till fina i silestone. Har till och med fått prisofferter. Jag får stå ut med våra nuvarande ett tag till och drömmen får bli verklighet om några år eftersom vi nu är i inledningsfrasen att renovera vår stuga. Detta är vårt näst projekt. Att renovera och bygga ut vår stuga i fjällen.

Vilket av köken gillar ni bäst? Det grå eller det vita?

Nu ska jag fortsätta att rå om mina döttrar. Är hemma och vabbar idag. Troligen blir det jobb igen imorgon.

Kram Maria

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amanda

    Så fint kök! Vad har ni för bänkskiva? Vi funderar på att byta här hemma men har svårt att komma överens.. Denna såg dock väldigt fin ut ?

    Kram

  2. Amanda

    Så fint kök! Vad har ni för bänkskiva? Vi funderar på att byta här hemma men har svårt att komma överens.. Denna såg dock väldigt fin ut ?

    Kram

stats